• MH METSELBEDRIJF IS EEN KOMO GECERTIFICEERD BEDRIJF
    (BRL 2826 – metselwerk – lijmwerk en voegwerk)

    Bent u benieuwd wat onze specialisaties zijn
    BEL: 0516 – 48 16 98

Metselbedrijf Haulerwijk BV (MH Metselbedrijf) Friesland

Metselbedrijf Haulerwijk BV is in april 1999 opgericht en ingeschreven onder nummer 01084547 bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland met als statutaire zetel Haulerwijk.

Zo is de naam van het metselbedrijf ontstaan. De oprichting van een metselbedrijf in de woonplaats Haulerwijk.

Een jaar na de oprichting, in juni 2000, is het metselbedrijf verhuisd naar de Russchenreed 50 te Wijnjewoude. Daar woont de eigenaar Henk Olivier en op dat moment was daar voldoende ruimte om de huisvesting van het metselbedrijf onder te brengen.

Vanaf die tijd gebruiken we de handelsnaam MH Metselbedrijf

Sinds 2007 beschikken wij over een mooi bedrijfspand aan de Janssenlaan 22 in Drachten, op het industrieterrein A7-Noord. Tijdens de bouw van het pand zijn diverse specialisaties toegepast, zoals het lijmwerk, stelwerk en metselwerk (doorstrijken).

MH Metselbedrijf BV is een betrouwbare en vakkundige specialist op het gebied van metselwerk, lijmwerk en voegwerk en streeft naar kwaliteit.

Voor het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit denken wij graag met onze opdrachtgevers mee. Om een bouwproces goed te laten verlopen is het belangrijk dat opdrachtgevers ons in een zo vroeg mogelijk stadium hierbij betrekken. Door tijdig te communiceren en door toepassing van de juiste uitvoeringsmethoden kunnen mogelijke bouwkosten c.q. bouwtijd worden beperkt.